Edit

Het bedrijf Lindhout Edit & Support is opgezet om snel en professioneel bladmuziek te maken. Als muziek-copyist maak ik met behulp van het programma Finale zowel partituren als losse partijen voor orkesten, kamermuziek, solo-stukken. Zowel klassiek, modern, avant-garde (ook kwarttoon-notatie) als jazz en popmuziek. Dankzij jarenlange ervaring met Finale¨, als ook ervaring als uitvoerend musicus (trompettist) en dirigent, is de lay-out aangepast aan het gebruik in de praktijk. Aan al uw persoonlijke wensen, zoals fonts (ook verschillende muziek-fonts!) en spati‘ring kan worden voldaan.

Onder meer is bladmuziek gemaakt voor vele componisten, zoals Bart Visman, Willem Breuker, Reinbert de Leeuw en Elmer Schšnberger. Daarnaast zijn aan diverse uitgeverijen, zoals Donemus (G. Drieman) en Ricordi (Edgard Varse en Heiner Goebbels) partituren aangeleverd. Ook zijn complete, avondvullende balletten voor het Nationale Ballet gemaakt, zoals Giselle (Adam), het Zwanenmeer en Sleeping Beauty van Tsjaikovsky.

Enkele voorbeelden: Ponc pagina2.pdf en espace-sample.pdf

Door de concept-bestanden in pdf-formaat per e-mail aan te leveren kunnen concepten worden ingezien en aangepast (en eventueel gecorrigeerd) worden.

Ik zie uw offerte-aanvragen en/of opdrachten met belangstelling tegemoet.

Arrangementen

Naast het speelklaar maken van uw complete werk, is het ook mogelijk om bestaand werk te laten arrangeren voor andere bezettingen, of om te zetten in andere stijlen.