Edit

Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring als muziek-copyist (engraver), heb ik vele partituren en de eventuele bijbehorende partijen gedigitaliseerd. Zo heb ik bladmuziek aangeleverd voor uitgeverijen, onder meer de Ebony Band Edition, Donemus (G. Drieman) en Ricordi (Edgard Var¸se en Heiner Goebbels). Ook heb ik partituren gedigitaliseerd voor diverse ensembles en componisten, zoals Het Nationale Ballet, Bart Visman, Willem Breuker en Reinbert de Leeuw.

Inmiddels heb ik ook een aantal arrangementen gemaakt, waarvan een bescheiden aantal uitgegeven is bij Mansarda Uitgeverij.

Een aantal arrangementen zijn gemaakt voor kamermuziekensembles in diverse bezettingen, zie bijvoorbeeld: Requiem Faure en 3 liederen van Richard Strauss

Verreweg de meeste arrangementen die ik gemaakt heb zijn voor klarinetensemble (Clarinet Choir) geschreven. Van veel daarvan zijn live-opnamen te vinden op de website van Lignum, het ensemble dat ik sinds 2013 dirigeer.
Hieronder een lijst van mijn arrangementen voor klarinetensemble (de meeste arrangementen zijn voor Es-; 4 Bes-, Alt-, Bas- en Contrabasklarinet; een klein aantal wijkt iets af qua bezetting).Indien u belangstelling voor deze arrangementen heeft, dan wel denkt aan een arrangeer-opdracht, schroom dan niet om contact op te nemen via de op de homepage genoemde contactgegevens.